Het zal je vast benieuwen welke bonussen er voor nieuwe en vaste bingospelers zijn. Wij kunnen in elk geval verklappen dat je als nieuwe speler zowel een welkomstbonus als gratis speelgeld kunt claimen. Ook eenmaal als vaste speler bij één van de bingoaanbieders op bingomobile.nl kun je wekelijks verschillende bonusacties verwachten. Hier kun je in elk geval een beter beeld opdoen van alle beschikbare bonussen zoals de welkomstbonus, gratis speelgeld en de wekelijkse promoties. Wij adviseren vooral de nieuwe spelers om volledig gebruik te maken van de welkomstbonus want dit betreft een eenmalige bonus.

De welkomstbonus als nieuwe speler

Zodra je voor het eerst voor geld online bingo gaat spelen kun je een welkomstbonus claimen. De hoogte van deze bonus verschilt nogal per aanbieder en betreft meestal een percentage dat je krijgt toegekend op het eerste bedrag dat je stort. Als voorbeeld nemen we de bonus van Bingocams waar je als nieuwe speler een welkomstbonus van 200% tot maximaal 100 euro kunt verwachten. Stort je dus 50 euro dan ontvang je eenmalig 100 euro aan bonusgeld. Het is wel belangrijk om te weten dat er meestal voorwaarden aan de bonus zijn verbonden en het bonusgeld kan niet zomaar worden opgenomen. Logisch natuurlijk want anders zou elke speler 50 euro storten en 150 euro opnemen. Meestal dien je het bonusbedrag vrij te spelen voordat je het bonusgeld kunt laten uitbetalen, gewonnen prijzen met de bonus kun je echter wel direct laten uitbetalen.

De No Deposit bonus

Een No Deposit bonus staat eigenlijk gelijk aan gratis speelgeld. Er zijn slechts twee bingoaanbieders waar nieuwe spelers uitsluitend voor het aanmelden vijf euro aan gratis speelgeld krijgen. Het betreft BingoCams en Shiny Bingo en alebei behoren zij tot de beste aanbieders van internet bingo. De no deposit bonus is net als de welkomstbonus eenmalig en het speelgeld is bestemd om de casinospellen of de bingo spelletjes mee te proberen. Hartstikke leuk voor spelers die een keer voor geld willen gokken op bingo maar geen geld uit willen geven.